søndag den 21. august 2011

tid til opdatering

ja så er der gået det meste af en uge. Vi har været alene på slottet (Line og Helga er i Dk.) siden mandag morgen. Nu siger jeg godt nok alene, jou ind til onsdag aften, hvor vi hentede Sonja, den nye junior asisten fra Færøerne. Hun virker til at være meget sød. Vi har haft hende med ude at spise og introduceret hende lidt til markedet og diverse interesante Rotterdam steder :-) og lidt arbejde.
Det har været en hektisk uge, skønt der ikke rigtig har været nogen besøgende. Vi har jo måtte stå op til kl. 9.00 hvor Helge skal kontakte Bent, for at høre om der er skibsbesøg. Det har der så været og tirsdag aften var der 2 - så jeg var med, det blev ret sent da vi havde besøg fra Holstebro tekniskeskole til noget frokost og foredrag/fortælling om livet som dansker m.m. i Rotterdam. Det var Helge og Lise rigtig gode til at fortælle om og husmor klarede også frokosten :-) - (LIse er sekretær 10 timer om ugen)
Til fredagsbaren kom der så ikke et øje og jeg havde laver "Mors Farsbrød" så der var nok til en hel højskole, det måtte vi tre så smage på og der var godt gang i spiserriet og mætte blev vi. Vi levnede dog lidt til fryseren. Det var helt underlig, nu da der havde været så mange sidste fredag, men det kan man bare ikke vide, vi er nød til at stå klar. Ellers alt vel, der bliver bl.a. lagt gulv luet ukrudt og snakket med smede.
Vores varme system fungere ikke rigtig, men det for tæller jeg senere- Helge reklamere i skrivende stund at der er mad. Fortsættelse følger.

3 kommentarer:

  1. det er da også dejligt at fylde lidt i de ellers ret tomme frysere. Så er der noget, I hurtigt kan hive op, hvis I bliver overrasket den anden vej over hvor mange, der kommer :)
    Lyder til I ellers har fået meget at se til. Men det er da godt, I er der til at stå for del hele. Så får I det helt sikkert lært :)
    Sov godt. Knus Kirstine

    SvarSlet
  2. Hej
    Jamen det var da godt du kom med på skibet Gurli, det havde du da vist ellers frygtet der ville gå lang tid inden du fik tid til det:)
    Ja det er da vildt fra fuldt hus til nul personer - det er en uforudsigelig branche.
    Hyg jer
    Kh lisbeth

    SvarSlet
  3. Hej Gurli og Helge,
    Godt at høre, at I er kommet i sving i Rotterdam.
    Bedst hilsner fra Middelfart
    Kh Michael Bobjerg

    SvarSlet