søndag den 31. juli 2011

flytterod og ferie stemning

Her er lidt billeder fra vores lejlighed og  sommerferie stemning fra Rotterdam
ved min venstre hånd er sømandskirken og det i baggrunden er Euro mast Uha den er høj og vi har alle 3 været der oppe. Kirstine tog jo med herned og er i skrivende stund ved at hjælpe mig med at lave denne blog.
Lidt flytterod
Miss Mille med sine to killinger, er også kommet med.
Vi er lige på kanal rundfart for at se det hele fra den anden side. Rotterdam er en hyggelig by med mange hyggelige steder. Vi endte også lige op i deres sommer karneval.
Hele optoget varede 3-4 timer, vi formåede at stå op de første to timer, så var vi nød til at finde et listig sted.

Dette sted fandt vi ret hurtig. nede ved den gamle havn. Vi prøver lige 5 forskellige øl, som de selv laver i et lille mikro bryggeri.
Nok for nu: I morgen mandag starter den alvorlige del. Vi sætter Kirstine på toget 8.20 og skal så mødes med Line (præsten og chefen) kl 9.00 så starter vi.

4 kommentarer:

  1. Du er godt nok lærenem :)

    SvarSlet
  2. Hehe ja det er jo slet ikke til at se, at Kirstine har haft en finger med i spillet, når man ser på din person-beskrivelse ;)
    Det ser super dejligt ud nede hos jer, godt at høre at første uge er forløbet godt på arbejde også. Glæder mig til at høre mere her på bloggen og selvfølgelig til at se det med egne øjne også :)
    Cæcilie

    SvarSlet
  3. Hej Gurli og Helge. Hvor dejligt med en mulighed for at følge med i jeres nye oplevelser. Jeg håber bestemt der bliver tid til at komme forbi og besøge jer en gang i nærmere fremtid.
    Kh Anton

    SvarSlet
  4. Hej med jer
    Ja, det ser dejligt ud det hele, det skal nok blive rigtig godt for jer det hele:)
    Kh Lisbeth

    SvarSlet